hundsportTidskriften Hundsport är en medlemstidning för Svenska Kennelklubbens länsklubbar. Tidningen har getts ut sedan 1893 och utkommer i tio nummer årligen. Alla fullbetalande länsklubbsmedlemmar får tidningen skickad till sig och den finansieras av SKKs länsklubbar.

Vad innehåller tidningen Hundsport?

I medlemstidningen går det att hitta intressanta reportage, spännande intervjuer, raspresentationer och resultat från hundtävlingar och hundutställningar. Tidningen innehåller även information om aktuella händelser, beslut från SKK samt mycket mer som berör hundägare. Genom att läsa tidningen går det att bredda sina kunskaper om olika hundraser och hur man gör för att lyckas bättre på tävlingar och utställningar. Dessutom är det en bra källa till inspiration för den som letar efter nya roliga aktiviteter att göra tillsammans med sin hund.

Läs tidskriften digitalt

Nuförtiden är det möjligt att läsa Hundsport digitalt på nätet antingen via dator, mobil eller surfplatta. Det hela är mycket enkelt. På baksidan av ditt exemplar av tidningen finns en webbadress. Genom att skriva in den i webbläsaren tas man till en PDF-fil där det går att bläddra igenom tidningen som normalt fast på digital väg. Den digitala versionen är en smidig lösning för den som vill kunna läsa Hundsport när som helst, var som helst.

En speciell utgåva

Hundsport Special är en specialtidning som ges ut av SSK. Den riktar sig särskilt till hunduppfödare. Bland annat berör den frågor inom avel och olika hälsorelaterade områden för hundar. Nya rön inom veterinärmedicinsk forskning som berör hundar brukar tas upp. I innehållet förekommer också regler och bestämmelser som är viktiga att känna till för hunduppfödare. Olika juridiska aspekter kan vara något svåra att förstå och Hundsport Special försöker förklara dem på ett lättbegripligt sätt. Ibland gör tidningen nedslag i hundhistorien, samt en del lättsammare inslag.

Något annat som är lättsamt och underhållande är spel på nätet. När du behöver koppla av efter en krävande arbetsdag är det skönt att varva ner med lite casino, poker, betting eller bingo på nätet. Utbudet av spelbolag är stort och nya kunder kan ta del av stora välkomstbonusar.