Stockholms hundsportcentrum

Stockholms hundsportcentrum är Sveriges största inomhushall för hundträning. Den totala träningsytan är på 1600 kvadratmeter. Hallen är uppvärmd och målet är att hålla en behaglig temperatur på ca 15 grader.

Hallen i Stockholms hundsportcentrum

Under stora delar av året har Sverige ett kallt klimat som gör det besvärligt att träna hundar på ett bra sätt. Stockholms hundsportcentrum är en lösning på problemet. På grund av deras stora inomhushall är det möjligt att träna sin hund året runt. Till vardags är hallen uppdelad i tre delar. Dessa delar hyrs ut per timme. Andra alternativ är att hyra hela hallen eller två delar.

Underlaget i hallen kallas ”Agility Matting”. Det är en slags gummimatta med mönstrat ytskikt. Tanken med underlaget är att ge hundarna ett riktigt bra grepp, samtidigt som den ska vara skonsam både mot hunden och hundföraren. Utöver det anpassade underlaget finns det hinder som är försedda med hjul för att göra dem enkla att flytta. All utrustning som krävs för hundsporter såsom agility finns tillgängligt i Stockholms hundsportcentrum.

Stockholms hundsportcentrums kurser

Kurser i agility och lydnad är populära på Stockholms hundsportcentrum. De har erfarna instruktörer och olika nivåer på kurserna. Är man helt ny inom stockholms hundsportcentrumhundsport är ett lämpligt alternativ att välja en nybörjarkurs. På officiella hemsidan för Stockholms hundsportcentrum går det att hitta information om kurserna, till exempel om det krävs förkunskaper. Det går också att se priser och boka tid.

Från hundsport är steget inte långt till sportsbetting. På nätet finns det många alternativ för spelare som vill utnyttja sina kunskaper för att vinna pengar. För den som hellre förlitar sig på turen finns det massvis av casinospel. Ett tips är så kallade jackpottspel där det går att vinna miljonbelopp. Att spela på spelautomater är väldigt underhållande, men tänk på att sätta en spelbudget. För att dryga ut sin spelkassa är det möjligt att utnyttja spelbolagens generösa bonusar.